Stel je vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente berichten

En of er nog Flandriens bestaan onder de Forza’s

En of er nog Flandriens bestaan onder de Forza’s

Na het schitterende weer tijdens de afgelopen februari maand, waren eerste zondagen van het nieuwe clubkampioenschap de weergoden ons niet echt gunstig gezind. Toch weerhield dit de dappersten onder de Forza’s niet om zich te meten met de elementen.
Zondag 3 maart reden een 9-tal die-hards een ritje van 80 km onder zware omstandigheden met onder andere de Bosstraat in het parcours. Wat Carl en Peter onderweg aan het doen waren is ons een groot raadsel. Het bijgeleverde bewijsmateriaal wordt momenteel verder onderzocht.
Ook op 10 maart waren 6 Forza’s present om dik 3 uur te stampen tegen veel wind en soms nog meer regen. Dit resulteerde in ritje van 88 km heen en terug naar Temse en ook weer de Bosstraat als hapje tussendoor. Het gemiddelde van 28.3km/u deed vermoeden dat het een gezapig ritje was, maar niets was minder waar.
Aangekomen in de pelikaan, werden er snel wat chocomelks en hardgekookte eieren naar binnen gewerkt om de eiwit reserves aan te vullen. Ook liet Wim een serieuze plas achter onder de tafel, waar we het niet eens geraakten over de oorsprong hiervan.
De toon voor het clubkampioenschap 2019 is meteen gezet. Aan de leiding staan Flandriens Carl, Geert W, Peter K, Peter V en Wim, allen met 2 ritten. Daarna nog een paar enkelingen en dan de grote leegte.
Komaan Forza’s, volgende week allen massaal op post!
Stefan
Nog geen reacties

Geef een reactie