Stel je vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente berichten

Doen we het of doen we het niet

Doen we het of doen we het niet?

Beste Forza-collega’s ,
Gezien het uitzonderlijke fietsweer op zondagochtend , hield ik eraan om uitzonderlijk een klein rit-verslag te schrijven.
Doen we het of doen we het niet ? ” 
Dat was de vraag van de 7 moedigen die al met wat risico tot aan de kerk geraakt waren.
(Peter K. , Roger, Rudi M., Werner, Tom,Carl,Louis)
Terwijl de ” Bryon-club-rijders” met een man of tien vertrokken , zien we net voor onze neus een dame met elektrische fiets vallen  …..
Ja , de schrik begint er dan wel wat in te komen en iedereen vraagt zich af ” doen we het , of doen we het niet ” .Na wat geaarzel , neemt ondertekende dan het initiatief om gezamenlijk een koffie te gaan drinken in Sneppenbos en eerst de zon haar werk te laten doen.
Kan ook plezant zijn hé….gezellig “onderonsje” met een tas koffie en daar dan nog je eigen vrouw ontmoeten.??!! Daar schrik ik echter niet van …. kleinkinderen sporten in Sneppenbos . Ook ikzelf heb me deze keer niet moeten verantwoorden …ijsgang ! Echteg en techteg ! 😄
Rudi neemt ondertussen de gelegenheid om Peter V. en Stefan te kontakteren . Die twee komen de groep alsnog vervoegen.
Na herstelling van mijn lekke band ( boven op het terras) vertrekken we dan rond 10:30u met 8 man ; Peter K. was naar huis, en zou in de namiddag een trip doen.
Onze tocht gaat langs het Albertkanaal tot in Herentals . Daar draaien we terug en gaan tegen de wind in ” ronddraaien in groep” . Een goede interval-training tot in Wijnegem, waar we via Schotense vaart en Schoten terug in Vremde zijn rond 13 u . In de Pelikaan praten we nog wat gezellig bij tussen pot en pint . Wel geen jarige gevonden,  maar Peter V. en Stefan voelen zich toch geroepen. Ik begrijp nu waarom Rudi M. deze twee collega’s alsnog heeft opgeroepen. De aanwezigen hebben alweer een mooie en toch ook veilige zondag-voormiddag gehad .
Dit kan echter niet gezegd worden van alle collega’s .Met name Luc Cl. is met z’n fiets gevallen tijdens zijn tocht naar Vremde. Er werd eerst gevreesd voor bekken/dijbeen breuk ; maar gelukkig is er op de spoed enkel zware kneuzing vastgesteld.
Aan Luc toch snel herstel toegewenst in naam van al de collega’s en hopelijk er volgende gelegenheid weer terug bij.
Toch een goede raad ..overweeg altijd en overal “doen we het of doen we het niet” .
Roger Van den Bergh
Nog geen reacties

Geef een reactie