Stel je vraag
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente berichten

Rit 3: Weilerbach – Sindelfingen

Vandaag hebben we ons normaal ochtend/standaard-patroon niet gevolgd.
Daar hebben de weergoden van gisteren voor gezorgd . De fietsen moesten nog gekuist worden en de vitale delen van olie voorzien.
Dit hadden we eventueel ook gisteren avond kunnen doen …maar  ” al is de omkadering nog zo perfect, de Tour de France wordt in bed gewonnen”; althans volgens meerdere legendarische wielergoden.
We vertrekken dus later rond 9 u vanuit Wielerbach naar Sindelfingen.
De derde zware rit na elkaar , maar we genieten er ten volle van . Onze Johan heeft weer prachtig werk geleverd in de voorbereiding en gidst ons feilloos door de prachtigste druivenstreek van Duitsland ( Johan kent de naam ?)
Voor onze lunch heeft Mia dan weer een heerlijke lokatie gevonden in Lauterbourg, waar een gedekte tafel met broodjes, allerlei toespijzen , fruit en dranken op ons wacht.
Al snel na de lunch nemen we de overzetboot om aan de andere kant van de Rijn onze namiddagrit verder te zetten.
Rond 19:30 u komen we dan moe , maar tevreden aan in Sindelfingen .
Na de derde zware dag merk je dat de verbondenheid in de groep steeds sterker wordt.
Dit is dan weer goed om ons doel te bereiken ; alhoewel de toenemende vermoeidheid als mogelijke spelbreker steeds op de loer ligt . Maar was de weg ook niet het doel ?
5 Reacties
 • Jozef van den Bergh
  Geplaatst op 06:42h, 13 augustus Beantwoorden

  Goed bezig iedereen niet te veel op de klok letten. Maar vooral genieten en tijd nemen voor rust.😴
  Alvast Proficiat

 • mia vangheluwe
  Geplaatst op 09:46h, 13 augustus Beantwoorden

  Onderweg…wachten.. in de buurt van Ehingen, Donau, gaan we straks eten..
  Ik merk alweer de erg gewaardeerde bijdrage van Christophe Van Bael , van Lincelot, die ons ongelooflijk helpt met de blog. Dikke merci, Christophe.
  Buiten vermoeiend, zijn de dagen ook avontuurlijk. Wat Roger niet schrijft, gisteren stonden we in Lauterbourg, Frankrijk. Nog een land om aan het lijstje toe te voegen. Hopelijk houdt de knie van René het uit. Vandaag is hij alvast mee vertrokken…het weer is prima. De sfeer uitstekend… groetjes aan het volledige thuisfront.

 • Rita Van den Bergh en Guy De Ridder
  Geplaatst op 11:40h, 13 augustus Beantwoorden

  Hallo fietsvrienden, want dat zijn jullie zeker na alles wat er op jullie afkomt.
  Weeral vertrokken voor de 4de rit…
  Wat een mooie foto’s, zeker die van de lunch. Het moet een unieke belevenis zijn om aan zo een rijkelijk gevulde picknicktafel te mogen aanschuiven. Hoedje af voor Mia, ze doet het toch maar elke dag opnieuw. En dat alles dan nog in een onwaarschijnlijke mooie natuur. Om jaloers op te worden. Maar achter dat mooie schuilt ook het zware werk en het zal nog “zwaar” worden. Vergeet zeker niet tijdig het lichaam te laten rusten. Voor de rest niet te ver vooruit kijken, trappen en vooral genieten en met heel veel moed er elke dag opnieuw tegen aan! Met zo’n getrainde ploeg kan dit zeker geen probleem zijn. Hopelijk blijven de weergoden jullie goedgezind en blijven jullie gespaard van pech. We zijn jullie dankbaar om van dat alles langs de zijlijn te mogen genieten. Veel succes, hou het veilig en we geloven in jullie!!
  Vele groetjes

 • sander claessens
  Geplaatst op 14:31h, 13 augustus Beantwoorden

  Veel succes Papa. Soigneer ze goed Mama.

  Hopelijk haalt iedereen sonder kleerscheuren de finnish en geraken jullie op tijd terug in Antwerpen 😉

 • Tom Van Herck
  Geplaatst op 07:34h, 14 augustus Beantwoorden

  Er is een spreuk die luidt: Volg je hart, want dat klopt! En dat hebben jullie met deze avontuurlijke onderneming zeker gedaan, want jullie hart klopt voor de fiets! Maar probeer toch ook maar een beetje de gps te volgen of je komt misschien terug in compostella uit!
  Veel succes en op naar de volgende rit!

Geef een reactie