Stel je vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente berichten

Rit 2: Lanzerath – Weilerbach

200 km – gemiddeld 22.5km/uur – 2635 hoogtemeters

Vandaag zijn we wat later vertrokken.  Andrea, de lieve boerin, kon niet tijdig aan haar pistoleekes en croissants geraken. Die waren later dan gepland, overheerlijk,  …en we mochten alles meenemen wat nog op tafel stond voor onze picknick. De koeien moesten nog gemolken worden immers.

Door knieproblemen is René vandaag niet vertrokken. Hij is vandaag onze sportdirecteur, een taak die hij met glans op zich genomen heeft. Het werd een bewogen dag,  3 platte banden en kettingproblemen bij Luc. De rit vandaag liep over glooiend landschap van de Eifel met af en toe pittig klimmen erbij. Soms mooie wegen, mooie fietspaden, ook soms enkele bospaden.

Op de middag stonden we voor de lunch vlak aan de Moezel in Bernkastel, heel mooi. Meteen is het stevig klimmen nadien met 500  hm. Vanaf een uur of 4 krijgen we ook wat regen te verwerken. Onze energie raakt op. In Baumholder drinken we nog snel een warme choco, dan konden we er weer tegen voor de laatste km. Uiteindelijk werd het, door pech,  20u30 voor we het hotel bereikten. Snel nog wat eten, want de keuken zou om 21u sluiten.  Na een paar bitburgers en een verkwikkende douche…Snel onder de wol, want morgen wacht de volgende rit.

Verslag: Dirk.

1Reactie
  • Raf Van den Bergh
    Geplaatst op 10:50h, 12 augustus Beantwoorden

    Ondertussen zijn we reeds aan dag 3 van deze fantastische fietstocht! Vergeet niet het doel is niet de eindbestemming maar het avontuur onderweg, maw vergeet niet te genieten tijdens de ritten! Nog veel succes aan het moedige team en vele dikke knuffels aan Bompa (Roger) van zijn 3 kleinste supporters Hanne, Minne en Marie -Lou ( kleinkinderen).

Geef een reactie