Stel je vraag
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente berichten

Rit 11: Knin – Makarska

Vanmorgen stonden we een half uur vroeger aan de start. Het zou immers een hete Balkandag worden. Uitgecheckt uit een hotel dat ook als woonzorgcentrum diende ( met twee hulpbehoevende oudjes op de gang…ook dat kan hier!) En na een te sober ontbijt, waren we klaar voor de rit naar de Kroatische kust. Het traject was hoofdzakelijk dalend, maar er zaten toch 1500 hoogtemeters verscholen in het landschap van de rit met 136 km.   De temperatuur liep op tot 40 graden…onze eerste halte bevond zich op de parking van Lidl in Sinj , volgende afspraak zou de lunch worden ergens in een pizzeria. Dat liep fout.  Mia dacht een goeie pizzeria gevonden te hebben op de baan, maar iedereen vlamde voorbij, en terugroepen lukte niet. Verder dan maar, …in de achtervolging bleek Piet een platte band te hebben …. De anderen waren al weg, maar wachtten de pechvogels op om iets fris te gaan drinken. Dan liep het weer mis. Mia zou een andere lunchplek zoeken, iets wat niet meer lukte. Het traject leek niemandsland, er was niks te vinden …dan zelf naar de winkel, maar… Venten zonder vrouw kunnen geen lunch organiseren…een winkel vol eten en ze weten niet wat kiezen. Klein spanningsveld…maar voor mij een droomrit, vol van gevarieerde landschappen met aan het einde , de zee in al zijn glorie. Tussen de grote pinten werden alle plooien gladgestreken. Mia reed ineens door naar Makarska. En de groep raakte mekaar op het einde nog kwijt. Maar alles kwam goed. We arriveerden in ons sporthotel, waar ik al 3 dagen met Roger op mijn dak zit. Roger met zijn gewoontes neem ik er graag bij, (😁)maar na deze vakantie slaap ik nooit meer met venten samen.

Geert.😎

11 Reacties
 • Jozef Van den Bergh
  Geplaatst op 05:40h, 21 augustus Beantwoorden

  Ik heb vernomen dat er vandaag iemand jarig is.Dus een dikke proficiat Roger drink er eentje van ons🍾🍸
  Het einde is bijna in zicht.Dat gaat echt afkicken worden als jullie thuis zijn.Maar dit kunnen ze toch al niet meer afpakken.En wij gaan al die leuke en spannende verhalen ook wel missen.Nog eens 🎩aan iedereen.

 • Ben Van den Bergh
  Geplaatst op 06:54h, 21 augustus Beantwoorden

  Gelukkige verjaardag! Drink er eentje op mijn gezondheid 🙂

  En nog veel succes, frisse benen en afkoeling gewenst!

 • Tom Van Herck
  Geplaatst op 07:16h, 21 augustus Beantwoorden

  Nonkel Roger, ik wens je alvast a wheelie great birthday! 😉

  Ik denk dat iedereen ondertussen zichzelf wel al eens zal tegengekomen zijn, maar onthoud; Winnen is jezelf tegenkomen en hem dan verslaan.. dus het feit dat jullie allen nog op de fiets zitten zegt genoeg! Maar probeer toch ook maar de eindmeet te halen, want daar worden de prijzen uitgedeeld.. namelijk eeuwige trots! Sterk blijven doorzetten is de boodschap!

  – Strength is never a weakness and weakness is never a strength

 • Paula Van den Bergh
  Geplaatst op 07:54h, 21 augustus Beantwoorden

  Hip Hip Hoera, een heel gelukkige verjaardag aan mijn broer Roger! Al 67 op de kilometriek, maar nog altijd in volle sprint vooruit! Geniet van je dag en blijven gaan!
  Vele groetjes Paula en Johnny

 • Fritzl en Simonne Van Dyck - Van den Bergh
  Geplaatst op 10:18h, 21 augustus Beantwoorden

  Een heel gelukkige verjaardag van je zus Simonne en Fritz! Ik kan niets meer toevoegen aan de vorige commentaren!
  Geniet ervan, ook nog van de laatste ritten! Het einde is in zicht en nadien kan je er enkel nog van nagenieten! Voor jou en je collega’s nog veel succes en een behouden terugkomst!

 • Frieda Van den Bergh
  Geplaatst op 16:06h, 21 augustus Beantwoorden

  Aan Roger een gelukkige verjaardag gewenst,
  Hopelijk wordt je vandaag extra in de watten gelegd.
  Geniet van je dag en van het samenzijn.
  Groetjes uit Hallaar.
  Frieda & Marc

 • Stan& Martine Schippers
  Geplaatst op 17:38h, 21 augustus Beantwoorden

  Roger,ook gefeliciteerd met je verjaardag.Je volgers van Berendrecht,nog veel succes. Stan & Martine

 • Raf Van den Bergh
  Geplaatst op 18:14h, 21 augustus Beantwoorden

  Veel success aan het hele team, mr vandaag extra wensen voor onze papa/Bompa! Vele kussen en knuffels van uw drie kleindochters (persoonlijke wensen in uw mailbox 🙂 )
  Geniet van je verjaardag! En pakt er nog ene op uw gezondheid…mr morgen wel fris aan ‘de start’! Dus optijd in uw bed, zoals een echte sportman 😉
  Geniet ervan!
  Ne gelukkige!

 • Patrick Van Camp
  Geplaatst op 18:21h, 21 augustus Beantwoorden

  Het einde van een vermoeiend maar schitterend avontuur is in zicht, schitterend gedaan. Ik ben echt waar jaloers op jullie en zit nu al met een serieuze trainingsachterstand tov Geert en Johan volgend jaar in de Vogezen 👍 Als ik het zo lees kunnen jullie volgende keer zeker goeie voorwaarden afdwingen bij Continental of andere bandenproducenten want jullie afname was dit jaar zeker groot genoeg voor een kwantumkorting 😉 Nog een fijne laatste dagen en een behouden thuiskomst. Tot binnenkort op de fiets en Roger een gelukkige verjaardag vandaag 🥂

 • Bram Van Herck
  Geplaatst op 18:34h, 21 augustus Beantwoorden

  Ne gelukkige Roger!

  Laat u benen maar eens goed masseren 😉

  De finish komt dichterbij, mentaal strek blijven al zijn de spieren vermoeid.

  “When the Going Gets Tough, the Tough Get Going”

 • Etienne De Schepper
  Geplaatst op 19:21h, 21 augustus Beantwoorden

  Happy Birthday Roger. Maak er nog een fijne avond van.

Geef een reactie