Stel je vraag
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Recente berichten

Rit 10: Otocac – Knin

Afstand: 152 km, hoogtemeters: 1150, gemiddeld 28,5 km/uur

We vertrokken deze morgen pas om 9u. We gaven ons iets meer tijd. Het was gisteren best een zware rit en het zou vandaag een overgangsrit worden. Rond de 150 km, af en toe wat klimmen, maar ook veel bergaf. We maakten ook best heel wat tempo. Brede wegen, veel rechtdoor. Geen platte banden of andere problemen. ’s Middags hadden we 100 km op de teller.  De temperatuur liep ondertussen behoorlijk op.  We noteerden 37°! Teveel om nog gezond te zijn.  Maar zo lang we in beweging bleven viel het al bij al nog mee. Het landschap was vrij desolaat. Het deed me denken aan de Ardeche. Kleine dorpjes. Opvallend was dat heel wat oude huizen ruines waren.  Restanten van de oorlog?  Dat was ons niet helemaal duidelijk.

Mia vond een aangenaam plekje in de schaduw voor het middagmaal. We vonden terzelfdertijd  frisse cola in de plaatselijke supermarkt. Heerlijk, met dit warme weer. Daarna nog 50 km afmalen.  We arriveren om 16u.  We komen voor het eerst voor 18u binnen.  Het geeft de tijd om enkele frisse pinten te drinken en uit te rusten, voor we in het hotel aan tafel gaan.

2 Reacties
 • Raf Van den Bergh
  Geplaatst op 04:51h, 20 augustus Beantwoorden

  We zijn over de helft, dus de vermoeidheid begint hier en daar wat toe te slaan…vergeet dan vooral ook niet te genieten onderweg, tijdens het ontbijt, de lunch,….dit is en blijft een unieke ervaring. Het doorkruisen van prachtige landachappen, het begroeten van de lokale bevolking,het eten van de lokale gerechten,… Nog veel success aan het ganse team! Jullie doen dat fantastisch!

 • Rita Van den Bergh en Guy De Ridder
  Geplaatst op 13:12h, 20 augustus Beantwoorden

  Hallo fietsfanaten

  De eindmeet komt in zicht en het aftellen kan beginnen. We kunnen best geloven dat het al zwaar is geweest, maar sportmannen zoals jullie kunnen alles aan. We wensen jullie nog veel moed en doorzetting voor die laatste ritten, yes you can!! Go go go!!
  Voor morgen alvast een gelukkige verjaardag voor mijn broer Roger! Geniet hiervan, maar verlies de rit niet uit het oog. Alvast ook proficiat voor wat jullie tot hiertoe al gepresteerd hebben, succes nog!!
  Vele groetjes

Geef een reactie